Friday

Hello bloggen!!

Idag är det Fredag om någon har missat det, gillar Fredagar, var lite nere idag bara, E ska ju förmodligen byta skola, mitt liv kommer gå under!!! Vem ska jag vara med!!?? Klara har ju börjat vara mer och mer med Deniz och mindre och mindre med oss, varför?? Men deklart alla kan ju vara med alla. Men iaf hoppas INTE hon byter, kah lovar att vi inte kommer fortsätta vara kompisar om hon slutar, men vi MÅSTE fortsätta vara kompisar!!!

Aja, sitter här och tittar på Hjälp! haha var roligare förra året men e ganska kul nu med!!

Aja nu ska jag gå!!

Hugs and kisses
Fridayy, Friday




Plugg plugg plugg hääääst!!

Hejsan alla glada blogg läsare!!

Sitter hä och pluggar lite franska, har juvarit sjuk och glömt böcker´och en massa sånna saker så nu pluggar jag lite, vi har läxa tills imorrn oxå, trååååkigt!!!

Jaja, sen ska jag läsa new moon!! Underbart!! <33
Just det Lipstick jungle har laddats ner nu oxå hela säsong ett, men den var väääldigt kort, bara sju avsnitt..... aja kul iaf!!

Hörs kanske senare!

Hugs and kisses
            ♣
     Fridayy












Skola, träning, läxor och mobil borta....

Hejsan bloggen!

Har hänt massor idag, varit i skoan där vi började med trååkigste fysiken!! Vi labbade, var med underbaraste Klara som gjorde allt mycket roligare, som vanligt!  <33
Slutade med idrott, var ju sjuk förra veckan då dom hade sagt att det var skridskor, och i Måndags sa våran ena idrotts lärare att vi skulle springa på spåret, så jag visste inte att det var skridskor, men lånade så jag åkte lite ändå!! Sen när jag skulle gå hem halkade jag, men fortsatte gå, när jag var hemma hittade jag inte min telefon, så jag gick tillbaka till platsen jag halkade på, och vad låg där?? Jo min mobil, men den funkar iaf!! Det är bäääst!! =) =) =)

Sen har jag tränat, var jätte rolig träning idag, och nu sitter jag här, har frtfarande varken duschat eller ätit, men gör läxor, och just det, har målat om naglarna, rosa glittrande blev det! =) Hade tänkt ha på min en rosa tröja imorrn så.... det blev rosa naglar oxå!! =) Sen har jag hittat en underbar rosa sidekick telefon, ska inte eller vill inte ha en sån eller nått, men den var fin och väääldigt billig!! 22 dollar!! herreguud, undrar om man kan ha den i svenska abonnemang... =/ =O

Just nu sitter jag här och gör "läxor" haha engelska, så j*vla lätt alltså!! Shiit, vad går vi i ettan eller?? Orden är typ kan du hjälpa mig, jag är ledsen, det gör inget, och sånt där!! Fatta easy alltså!!!

Egentligen, jag fattar inte vilket pund huvud som egentligen flyttar till Sverige, ja jag vet jag bor här men HATAR det!! Man måste ju gilla att bli blöt och frysa och att det är grått och kallt ute ALLTID!!! Om man nu har chansen att flytta till typ USA så varför i hela fridens namn väljer man att bo kvar HÄR då!!!??? Jag fattar inte, tänk att bo i Newport Beach precis utanför Los Angeles, sommar året runt och mmmmm, UNDERBART!! Längtar verkligen tills jag fyller 18, då säger jag bye bye Sweden!!! Och drar till Underbara USA!!! <3333

Aja, nu måste jag fortsätta med läxan, hörs imorrn!!!

Hugs and kisses all my friends!!
Fridayy




Mycket att göra....?

Känner jag har har SÅÅÅÅÅ mycket att göra nu haha, *NOT*. Hade tänkt spendera restan av dagen in my lovely book!!!! Underbar, och helt fantastisk faktiskt, om ni inte har läst Twilight böckerna DOO THAATT!!!!!, den första heter om jag kunde drömma, om ni inte redan visste det XD

Ja, sen vill jag ladda ner Lipstick jungle oxå =) det är braaa!! =)

Vet inte om jag kommer orka läsa HELA kvällen, men men, annars tittar jag väl lite på The Hills!! <33 underbaraste!!

Hörs kanske senare!!

Hugs and kisses
Fridayy





Hejsan

Kom hem ifrån skolan vid typ runt 3 tror jag, kolláde såklart posten, och vet ni vad jag hittade där!!! Om inte.....
NEW MOOOOOONN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3333 unerbart ju!!, Börgade läsa lite, har kommit underfund med att det kommer nog ta ett tag för mig att läsa den, speciellt eftersom detn är på engelska! Haha, men det är alltid kul!! =) =)

Sen var det pianoo för första gången denna tremin, vid halv 5 efter det åkte vi ner på stan och handlade lite food, today ska vi äta schnitzel med fullkorns makaroner! =) =) GOTT!!! Och nu hamnade jag här,

Hörs later!! Nu ska jag läsa some New Moon!!

Bye bye my dear friends!! Se you later!!

Hugs and kisses
Fridayy




Tråååååkiiig daaag!!

Har haft en mycket tråkig dag idag, bara legat i sänge, vilat, och hoppats på att bli frisk, mår bättre, so i have some good news for you my friends XD kommer till skolan imorrn!! XD

Just nu ligger jag och tittar på A guy thing, den är feeeett konstig, fast ganska rolig. En rimantisk komedi, den hanldar om en kille som heter Paul, när han vaknar upp efter sin svensexa ligger det en främmande tjej bredvid honom. Paul förstår att han varit otrogen, och försöker dölja det under hela veckan, och svårare blir det eftersom tjejen ( Becky ) är kusin med hans blivande fru, och desutom blir han kär i henne oxå!! Vem ska han välja?? Det kommer han inte på förens det är försent, eller är det??

Låter den rolig?? då tycker jag ni ska se den, haha.

Jaja, nu ska jag gå och duscha och så.

Hörs imorrn!!


Hugs and kisses
Fridayy








Haha, rolig sak!!

Hittade en rolig sak på http://www.thelipgloss.blogg.se/ ( emmies blogg ) ett roligt litet test!!


vad är din mentala ålder ?

[ ] Vet hur man kokar kaffe
[ ] Tvättar kläder själv
[x] Kan laga mat själv
[ ] Tycker att politik är spännande
[ ] Mina föräldrar och morföräldrar är mer intressantare än mina vänner

Total: 1


[x] Går i skolan alla veckodagar
[ ] Har en penna med mig överallt
[ ] Har aldrig fått kvarsittning
[X] Har sett talkshows
[ ] Vet vad nonchalant betyder utan att slå upp det
[X] Dricker kaffe/té minst en gång i veckan

Total: 3


[x] Vet hur man startar en diskmaskin
[x] Kan räkna till tio på ett annat språk
[X] När jag säger att jag ska göra något, så gör jag det
[x] Föräldrarna litar på mig
[x] Kan klippa gräset (vet inte, men det kan jag säkert!!)
[x] Kan få vuxna att skratta utan att säga något dumt
[ ] Kommer ihåg att vattna blommorna
[x] Pluggar när jag borde (oftast iaf!)
[/] Lyssnar och tar till mig på lektioner
[ ] Kommer ihåg att mata djuren

Total: 7 ½

[x] Kan stava till skicklighet utan att slå upp det
[x] Kan städa upp efter mig själv
[ ] Det första jag gör när jag vaknar är att dricka en cola light
[X] Kan gå till affären utan att köpa något jag inte behöver
[x] Förstår skämt första gången jag hör dom ( för det mesta iaf!)
[x] Kan skriva snabbt på tangentbordet

Total: 5


[ ] Har kommit på att vädret ändras varje timme
[X] Kan se på någon het utan att tänka på sex
[ ] Har kommit på att man måste vara 20 för att få ett jobb och tas på allvar
[x] Kan läsa ut en bok

Total : 2


Din mentala ålder är:  18 ½ ( coolt va! XD)

Min verkliga ålder är: snart 13

Haha, kul va!? prova själva och kommentera gärna sen hur gammla ni blev!! ( ni får gäääärna länka till mig och ni lägger upp den på bloggen XD =P XD =P XD XD XD ) hihi

Lycka till dårå!!

Love
Fridayy!





                                                                             


Det visste ni INTE!! =)

Haha, jag sov hos Emma inatt =), Deniz sov oxå där.
Vi var ute ett tag, inte jätte länge för jag är ju jätte förkyld och det var jätte blött, så man blev jätte blöt om fötterna, men vi han iaf köpa Red Bull!!!! =) =) Haha, blev feeeeeeeett flumm av det!!!! Och det gjorde ju såklart att jag inte kunde sova haha, låg vaken till typ halv 4 eller halv fem kommer inte ihåg, men vaknade vid hhalv elva så det var ju lungt!! =) =)
Först när jag kom till emma var det bara hon och jag, då tittade vi på systrar i jeans andra sommaren, där var både Blake Lively från Gossip Girl med, och ni vet Rory från Gillmorde Girls, och ni vet hon America Fererra ifrån Uggly Betty, ni vet hon som spelar "Uggly Betty" sen var det en till, för ni som har läst böckerna eller så, vet ju att dom är fyra, hon andra var oxå rätt käng tror jag, har sett henen ifrån någon annan film eller serie men kommer inte ihåg vilken, iaf sen är hon ifrån cheetah girls, ni kanske inte har sett den, men iaf en utav tjejerna därifrån var med en jätte kort stund!! Shiit, jätte många kända människor!!
Sen gick vi ut och då ringde vi först Emmie ( www.thelipgloss.blogg.se ) och undrade om hon ville vara med, men hon vågade inte, för när hon hade varit hos Micha på fika hade dom promt velat titta på en skräckfilm, och lämnat en person utanför som ABSOLUUUT inte ville titta på det, men men, så hon var jätte rädd för den där thomas, ( dom tittade på bernhemmet tror jag att det var ), så hon vågade inte följa med oss ut. Då ringde vi till Deniz och hon ville!! =) =) Så då var hon med oss, och sov hos Emma hon oxå =) =)

Sen gick vi hem till Emma och tittade på lite filmer, först tittade vi på another cinderella story, den var bra, sen skulle vi titta på John Tucker must Die, men den hackade så vi slutade titta på den, och tittade istället på Fast and forious den var bra, fast vi såg färdigt på den i morse för klockan blev typ kvart i 2 när hennes föräldrar kom hem, så då tittade vi färdigt på den senare =) men den var iaf bra.


Så nu vet ni lite var jag har gjort det senaste dygnet, haha


nu ligger jag bara och vilar, är jätte förkyld och vill itne bli sjuk igen, så jag har inget annat val än att bara ligga här och vila.


Nu ska jag nog titta på mission impossible 3, elelr på the hills, eller läsa gossip girl eller...... jag vet inte riktigt, men nått blir det väl iaf!!


Allt för nu dårå!!


Hörs säkert senare idag, annars hörs vi imorrn!!!



  // Fridayyy






Yey!!!!

Har TRE saker att vara glad för just nu, nej FYRA till och med!!! <3

1. har fått reda på att jag KAN ha släktingar i USA!!! <33 visst är det underbart!!! iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhh!!!<333 Anledningen till att jag skriver att vi KAN ha det är för att vi vet inte säkert, det är bara om min gammelmorfars sykon har barn, eller barnbarn´, för dom bor i USA i så fall!! <33 HOPPAS HOPPAS HOPPAAAS!! ska ta reda på det där senare!! <33
2. Jag har beställt coldplay biljetter!!! <33 jag min mamma, min kusins mamma och min kusse ska gå i Augusti!!, haha det avr dom som först betällde, då ville jag oxå gå, och då tänkte mamma att eftersom hon inte hade träffat min kuins mamma på jätte länge så ville hon oxå gå, haha, så det blir väl förmodligen att jag och Erika (
www.blueberrypie.blogg.se ) står tsm, och mamma och hennes mamma står tsm XD =) =) Det blir KUUUL!!!!!!!!<33
3. Jag ska vara med Emma lite senare!! Hennes föräldrar ska bort, så då ska jag vara hos henne ett tag, även fasj jag typ är "sjuk", ingen feber eller så, men sjuk ändå XD =P
4. Imorrn ska Emmas mamma förmådligen klippa mig, och slinga mitt hår =) =), inte SUPER speciellt, men ändå, är glaad!! XD =) =)

Så det var det!! =) =) Tänk att från att vara jätte arg, till att vara HUR GLAD SOM HEEEELST!! <3333
Coolt va!? XDXD Haha *not*

Jaja, nu ska jag fortsätta vara lycklig i min ensamhet!!


  // Fridayyy


Arg arg aaaarrrggg!!!

Jag är såååå himla arg!! Jaghar ingen feber idag vilket är super bra, och då var såklart min första tanke "JA! då kan jag ju sova hos emma!!!" men nej, det fick jag såklart inte, nej för jag hade haft 39 graders feber igår!!! Men hallå, idag har jag ju ingen feber!!!! Nej, men det hade jag inte igår förmiddag heller så jag får inte sova där!!!! ARG ARG AAARRRGG, jag skulle göra VAD SOM HELST för att kanske bli sjuk nästa vecka i stället, den här veckan händer det ju så HIMLA mycket kul!!! Igår skulle jag på födelsedags fika hos Micha, men nej jag var sjuk, och idag skulle jag sova hos Emma med Klara och Deniz, men nej jag hade feber igår!!!! Känner mig SÅÅÅÅÅÅÅ mobbad måste vara hemma och "ta det lungt" medans alla andra kan vara tsm och ha kul!!!! GAAHHH!! AARRGHHH! Nån som vill komma hit och göra mig sällskap??

Och mamma var såklart tvungen att åka till mormor som fyller år idag!! Shiit jag hade ju kunnat följt med!!!, men varför var hon tvungen att åka nu, det är mysigt att ha en mamma som tar hand om en när man är sjuk!! men nej hon var tvungen att åka, och pappa, hahaha, han är inte det minsta hjälpsam när det gäller det här med när man är sjuk, huhu.....

Kommer säkert skriva mer idag iaf!!

Ha d så kul idag!!


  // Fridayy







Hata, hata, HATAA!

Asså GUUUUUD vad jag haatar att vara sjuuuk!!!! Det finns typ inget att göra och man har bara ont och mår dåligt!! Jag har jätte ont i halsen och är snuvig och hostig och nyser HELA tiden, det är as jobbigt för det könns som om jag ska nysa alltså på riktigt hela tiden 24/7 verkligen, men ibland kommer det inga nysar!!! Fatta jooooobiiigigiggiggittttTT!!!!!!! HELP ME!!!
ÅÅåååh, Micha fyllde ju år förra veckan, ja exakt en vecka *nyyyyyyyyyyyyyyyyyys* sedan fakiskt, och idag ska hon ha hembjudning på fika!!! o
hoppas hoppas *nyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyys* hoppaaaaas jag mår bättre vid typ tre, halkv fyra där för då kan jag gå dit en stund!!! Hoppas hoppas hoppaaaaassss!!!

jaja, vi hörs lite senare, för nu  *nyyyyyyyyyyyyyys* ska jag göra nått så kul som............... ni kommer dö av avunsjuka av det super duper mega matcho roliga jag ska göra!!
Jo nämligen

HA TRÅÅÅÅÅÅKIIIIGGTT!!!!!!!!!!!!

*nyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyys*
Ja ni märker ju själva hur mkt jag nyser!!!!! Shit asså!!

♥ 
  // Friday *nyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyys*


Sjuk!!!

Oh no, oh no, oh nooo!!! Är sjuk idag meed!! Igår hade jag lite feber, inte så mycket bara 37.9,  men det räknas ju typ som 38, så då fick jag inte gå till skolaaaan!!!! Sen har jag så SJUKT ont i halsen!!!! Vill bara hugga av hela halsen, det skulle göra mindre ont ju!!!

Aaw, nu kom min söötaste söt söt katt och la sig rakt på min mage, så nu kan jag inte skriva mer, ser ju inte vad jag skriver!!!

Hörs!!


  // Fridayy!!





Fashion by LC!

Har varit innte och kikat lite på LC eget märke, fin fina saker!! <33
Vet inte om vi vet det men hon är ju såklart min mode ikon!!
Gillar ju precis som henne klänningar och tajta jeans och fina tröjor och stora solglasögon och väskor och fin klackskor och........ ja jag är ju inte heller "mjukis byx tjejen" precis som hon eller hur!! XD


Gabrielle Skirt
Som t ex den här! Är den inte underbar!!!


Karmen Dress
Och den här <3


Eve Dress
Den här gillade jag oxå! =)




Och den här!!!! Underbar




Den här var oxå underbar!!

Estelle Dress
Fin eller hur!


Genevive Dress
Den här var ju helt underbar eller hur!!




Fiin!!!



Underbar!!!


Taylor Dress
Fin fin fiiin!!!


vad tycker ni??? Vilken är eran favorit??


  // Friday




 


Oooopssss!

Råkade skriva fel, det var

www.thelipgloss.blogg.se  

inte thelippgloss med två p:n =P =P =P


  // Wringie Fridayy!!!








 

Och vinnaren är!!!....

EMMIE GERLING!!!!

www.thelippgloss.blogg.se VANN TÄVLINGEN OM DET VITA PÄRLHALSBANDET!!!!

GRATTIIIISS!!







Sjuk, IGEN!!

Hejsan bloggen, förlåt för att jag inte bloggade igår, men det hanns inte med bara, eller jo egentligen, men orkade helt enkelt inte!!

Idag är jag sjuk IGEN!!, Har jätte ont i halsen och är jätte hostig, vet inte om det blir nån skola imorrn! Det är inte speciellt kul att ligga hemma i soffan och titta på dåliga program på TV, haha fast idag har jag typ bara sett The Hills!! =) <33
Det är ju isf roligare att vara i skolan med alla underbar kompisar!, Fast, ja, själva SKOLAN är itne speciellt kul... =/

jaja, har precis pluggat lite, har sexualkunskap läxa tills imorrn!!! Haha, har pluggat lite på det.
Sen tills på Torsdag har vi att göra klart SO, det är historia!!! HUR TRÅKIGT SOM HEEEEEEEEEEEEEELST!!!!!!!!!!!!

Nu ligger jag och tittar på OTH, ja, eller det är reklam just för tillfället, sååå ja
Sen väntar jag på att mamma ska komma hem oxå, med Strepsils, Jordgubb! =) =)

Åååh, guuud vad jag längtar tills Sommareeen!!!!!
Så himla sköönt om det blir typ 18-20 grader så man kan gå i fina sommar klänningar, fina skor och utan den jobbiga tunga tjocka jackan!!
Tänk, att kunna sitta ute i solen, och bli sådär alldeles fint, erfekt brun!!! och bara känna sig alldeles lycklig!!!!

Men nu har OTH börjat igen!! Så det ska jag nu titta på!!!

Hörs imorrn förmodligen!


  // Sick Friday




Jahapp

Hej igen alla!

Haqr inte bloggat på länge nu igen, har laddat ner the hills season 1-3, och nu är det färrdigt!!! Så nu blir det THE HILLS!!! <33

Har mest bara tittat på TV idag, mår inge bra så det blev nada träning =/

Jaja

Hörs säkert nån gång =P XD


  // Friday




Hello lovely weekend! <3

Helg!! <33 Love it!!

Idag har jag varit i skolan, som vanligt, Friday, USCH USCH UUUUSCH för vårat schema på Fredagar!!!!! Vi går till kvart i 4!! Men har typ 1.5 timmes lunsch och efter profilen typ 1 timmes rast, såååå ONÖDIGT!!

Jaja, har gjort lösnaglar, med fransk manikyr =) Blev ganska fint, men jag är inte EXPERT på det så... ja, blev iaf rätt nöjd =) =/

Imorrn ska jag träna vid 10.00 först, sen ska jag iväg till Täbyyy!!

Ni får veta vad jag har köpt imorrn!!

Hörs då!


  // Fridayy






Ingen rubrik

Hej alla

Har inte bloggat på ett tag nu, men har inte orkat, kommer inte blogga riktigt lika mycket längre, det tar typ ALL min tid! =(, men kommer blogga när jag har lust och hinner iaf!!

Har ni hittat på nått kul idag då?
Själv ska jag städa

På Lördag ska jag in till Täby med Emmie, Emma, och Jojo, eller jag tror Emma ska med iaf, hoppas det! =) =)

Jaja, ska städa lite nu!

Hörs kanske senare, annars hörs vi imorrn!!


  // Friday




<33

nu har underbar udnerbar underbara underbara www.mgullstrand.blogg.se fixat min design<33

Vi hörs kanske senare, ska försöka fixa min deign nu! annars hörs vi imorrn och då säger jag Godnattt!!!!!!!


  // Friday






The hillssssss <3

Oooh! Har hittat säsong 1-3 att ladda ner =) =) =) =) =) =)
Under bart, underbart, UNDERBART!

Men kan bara ladda ner dom inatt, och imorrn när jag är i skolan om dom inte blir färdiga på natten, för annars går min data så sjukt segt!

Jaja, sitter iaf och tittar på Las Vegas! <3, det är oxå bra, ska ladda ner det sen! =)
Sen är det Unga Mödrar =P XD haha, tycker bebisarna är så söta där!

Just det , kom på att jag skulle skriva vardagsbetraktelser, kommer inte ihåg vem det var som ville det, men nu har jag en iaf!

Jag förstår mig inte på dom som "trackar ner" dom unga föräldrarna!!
 Jag menar, det är väl deras eget val om dom vill ha söta gulliga mysiga små bebisar när dom är unga!!

Eller vad säger ni??

Hörs om en stund!


  // Fridayy



Tjoosan!

Hej hej, har tittat på Spiderman 1 nu! =) Den var sjuukt bra!!!!
Just nu Sitter jag och tittar på underbara underbara The hills! <3<3 bästa någonsin ju!!!!!!!!

Har inget speciellt att skriva om just nu, kommer inte på nått kul =/

Hörs om en stund!!!!


  // Friday!









Försöker!

Jga försöker ändra så att min design inte ligger för långt åt höger, men det går ju inte!! Nån som vet hur man gör för att dom ska bli lika??


  // Friday



Moviees! =)

Har hämtat på filmer hos bror nu =) spiderman 1 och mission:Impossible 3 =)
Har inte sett någon av dom innan, så det ska bli kul att se dom nu!!

Kommer nog ladda ner nån film, medans jag tittar på dom här!
Nån som vet nån bra??

Hörs om en film! XD eller tidigare om jag får lust! XD


  // Friday





Desiiign!

Tittade inte på Twilight, gjorde en ny design, i ps faktiskt!!, det var inte alls svårt, en deklart, det är inte så svårt att göra just det jag har gjort =P XD

Ska se om det går att lägga upp den nurå, annars blir det ingen design =( =(



Hallå!!! det funkar inte!!!!!!!


Nån som vet varför det inte funkar?? =O


Nu ska jag upp till brorsan och hämte lite fimler =) =)


  // Friday





 


Hm....

är det nån som vet nått bra namn till min nya blogg, eler jag vet inte om jag ska byta ens!!!!!

Kom gärna med förslag!

Och glöm inte tävlingen som avlsutas imorrn! Lämna en kommentar att ni vill vara med!!


  // Fridaa





 


Ska jag??

Funderar på att byta blogg..., fast vet inte, gillar inte riktigt namnet fridafuss.

Skriver vad den heter om jag gör det, och jag hoppas att ni fortsätter läsa den oxå!!!!


  // Fridaa





Hinner inte!!

Har tränat nu, pretty jobbigt, först medtanke på att jag inte har tränat på länge och onte har den BÄSTA konditionen nu, sen har jag så SJUKT ont i jumsken!!!!!!!!!!!
Men det gick bra, och jag är helt död nu XD då kan man ju hoppas att jag kan sova inatt iaf! =) =) =)

Sen har jag fått MÅNGA roliga kommetnarer, hinner kanske läsa dom ,men hinner inte svara på dom idag, för jag är jätte trött och ska äta, sen ska jag sova <3, emn jag LOVAR att svara på ALLA imorrn!!!!!

Har fått svar på det där med blåa och röda på statistiken, så nu vet jag!! =)

Hörs imorrn, godnatt och sov sött!!


  // Friday


Hinner inte!

Har tränat nu, pretty jobbigt, först medtanke på att jag inte har tränat på länge och onte har den BÄSTA konditionen nu, sen har jag så SJUKT ont i jumsken!!!!!!!!!!!
Men det gick bra, och jag är helt död nu XD då kan man ju hoppas att jag kan sova inatt iaf! =) =) =)

Sen har jag fått MÅNGA roliga kommetnarer, hinner kanske läsa dom ,men hinner inte svara på dom idag, för jag är jätte trött och ska äta, sen ska jag sova <3, emn jag LOVAR att svara på ALLA imorrn!!!!!

Har fått svar på det där med blåa och röda på statistiken, så nu vet jag!! =)

Hörs imorrn, godnatt och sov sött!!


  // Friday






Haha

Haha, sitter bara här och väntar på att få någon kommentar med svaret som jag frågade i förrs inlägget, haha, får ta och logga ut nu!!

Hörs senare!


  // Friday


=)

Har sett Twilight nu igen!! Den var ännu bättre med text och bra grafik XD då man fattade lite bättre med texten =D, man kan ALDRIG få för mycket av den <3<3<3<33333!!

En fråga bara, i statistiken, den röda är det  hur många besökare man får eller är den blåa det, om den röda är det har jag iaf fått över 100 besökare =) =) XD annars har jag fått många där med, fast inte liiiika många XDXDXD Vore jätte snällt om nån kunde svara på denna fråga!!

Åh, är såå trött!, Men kul iaf med träningen lite senare!! Har inte varit på den träningen på jätte länge, så nu ska det bli kul! =) =) =)
Det blir sprigning vid 18.00, så just nu håller mamma på med maten!! =)

Har ni hittat på nått annat kul idag då?? Förutom att ha varit i skolan, som förövrigt inte är specielt kul XD

Hörs senare!


  // Friday




Oooh!

Hej alla underbara!!

Sitter här, har gort iordning en macka och lite te, och ska precis titta på Twilight som jag laddade ner inatt!! =) =) =) =) =) =) =) =) =) =)

Har bara sett den på watch-movies.net, där det är sjukt dålig grafik! Men nu gäller det!

Förövrigt har jag varit i skolan, tråkigt, hade engelska, matte musi, LUNCH, No och träslöjd!

Gick bra på matten gjorde 4 hela sidor!!! Är super stolt! Brukar typ göra en sida eller nått, så nu ligger jag på nästa måndagens planering =P XD =)
Hade sexualkunskap på No, hahaaa!!!!................

Jaja, är träning ikväll, bloggar mer innan dess, nu ska jag se älskade TWILIGHT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHH!!

<3

// Friday





Hooome!

Hemma!

Somsagt såg jag filmen Australia =) den var väl bra =)
Men vääälidgt lång, nästan 3 timmar, eller ja 2 timmar och 45 min!

Blev glad nyss när jag såg min statistik, 82 besökare, hihi inte SUPER mycket, om man jämför med alla STOOORA bloggare, men mycket för mig! =) =)

Ååååh, är såååå trött, vilket i och för sig är bra! då kommer jag säkert kunna somna inatt i alla fall!!! =) =) =D =D =D =D

jaja, kommer nog inte lägga upp nått mer idag!
Så det betyder alltså att vi hörs imorrn!! =) =) =)

Kommer dock inte att morgonblogga, då jag börgar som vanligt, men vi hörs ju så fort jag kommer hem ifrån skolan, och just det, imorrn är det träning! =), egentligen tycker jag nästan att det är roligare att träna själv, inget fel på tränaren eller så, det är bara det att det känns mycket bättre att ut ohc springa själv, man har ingen som tjatar på en att man ska springa snabbar, och att man inte försöker allt man kan, FAST man gör det och så, så EGENTLIGEN är det roligare, fast det är kul att träna i grupp oxå, med kompisar och så! =) =) Så det är lite både och.

Aja, hörs imorrn!!


  // Fridaa



Hooome!

Hemma!

Somsagt såg jag filmen Australia =) den var väl bra =)
Men vääälidgt lång, nästan 3 timmar, eller ja 2 timmar och 45 min!

Blev glad nyss när jag såg min statistik, 82 besökare, hihi inte SUPER mycket, om man jämför med alla STOOORA bloggare, men mycket för mig! =) =)

Ååååh, är såååå trött, vilket i och för sig är bra! då kommer jag säkert kunna somna inatt i alla fall!!! =) =) =D =D =D =D

jaja, kommer nog inte lägga upp nått mer idag!
Så det betyder alltså att vi hörs imorrn!! =) =) =)

Kommer dock inte att morgonblogga, då jag börgar som vanligt, men vi hörs ju så fort jag kommer hem ifrån skolan, och just det, imorrn är det träning! =), egentligen tycker jag nästan att det är roligare att träna själv, inget fel på tränaren eller så, det är bara det att det känns mycket bättre att ut ohc springa själv, man har ingen som tjatar på en att man ska springa snabbar, och att man inte försöker allt man kan, FAST man gör det och så, så EGENTLIGEN är det roligare, fast det är kul att träna i grupp oxå, med kompisar och så! =) =) Så det är lite både och.

Aja, hörs imorrn!!


  // Fridaa


Ja, ja, jag vet...

Nu behöver ingen kommentera att min header är ful, för JAG VET! den är det, men hinner inte fixa det idag!! Kommer göra det imorrn!!

Snart ska jag och mamma åka in till Täby och titta på Australia tror jag, fast är itne helt säker, hoppas! =)

Hörs senare!!


  // Friday





Myyyycket!

Blir väldigt många inlägg här!! Haha, men men, tänkte abra lägga upp så jag kna fixa min deisgn nu, eftersom den ändrades, kommer ändra tillbaka till min gamla design sålänge, medans jag fixar min nya, (ska försöka fixa den i ps!, haha wish me luck! XD)




Japp =)


=)

Jag sa ju att jag skulle städa, men nej, det blev inte så!!! =) Vi börgade snacka om massa saker, och plötsligt var klockan mycket, så mamma tyvkte att vi kunde göra det imorrn istället, och så skulle vi in till täby och titta på Australia tänkte vi =P XD, har inte tittat på bio med mamma på 10000000000000000000000 år, och ibland får man göra det.

Har ni gjort nått kul idag då??

Tänkte nu försöka lista ut hur man fixar det där med namnet på bloggen osm syns på fliken, och kanske fixa ltei i ps =)

Hörs senareeee!!!!


  // Friday!


Nån??

Jag vill veta, jag vill ha så att det står fridafuss när man går in på min hemsida, ni vet, nu när ni har min så är det ju bara ett streck på fliken, jag vill att det ska stå fridafuss, nån som vet hur man gör, jag tog bort det förut, men vill veta hur man får det igen!!!!


  // Friidayy






JAAA!!!!!!!!!! =) =) =) =)

JAA!! Nu har jag betällt bok nummer två i Twilight serien, New Moon!!! <33, den ska komma inom 5-8 arbetsdagar! =) =) Jag beställde den på Bokia, för bara 91 kr (ikl ca 6 kr i moms =P XD)

Vet inte om den är på Svenska eller engelska, men det visar sig, spelar egentligen ingen roll för mig, eftersom jag äslkar det engelska språket, och det är abra bra om jag övar min genelska lite, eftersom jag när jag blir stor ska flytta till USA, och gå i gumnasiet där ( som utbystes student ) =) =), det är så himla härligt där!!! Bodde ju där i ett år när jag var 4-5 år, fyllde 5 år där XD

Och sen var jag där sommaren 2007 =) <3 och jag är helt KÄR!!! <33, jaja, iaf så har jag bestält den och är så glad! =) =) längtar tills den kommer!!!!!!!!

En annan sak!!, det är jätte jobbigt, för jag vill ladda in lite låtar på min mobil, men det går inte!!! det bara står att, även fast jag har kopplat in den till datorn, när man ska klicka på den, står det bara "sätt i en disk i flyttbar disk F:!!!!!!! kanske gör fel, men det är så jag har gjort alltid annars!!!!!

Nu ska jag sätta igång att städa!!
Hörs senare!!


  // Fridayyy!!


Dagens outfit!



Här hade jag gjort värsta coola saken i ps, men så gick det inte att ladda upp den!!
Så här kommer en tråkig vanlig bild på mig i dagens outfit, inte mycket till oufit egentligen, men eftersom jag ska städa så är detta den bästa outfiten så ja, jag får väl kalla den min "städ-outfit".

Jaja, nu ska jag gå och städa, sen senare kanske jag och mamma ska in till täby, både hon och jag vill se allt flyter så vi får se om vi tittar på den....
Jag vet, det är inte så kul att titta på bio med mamma eller pappa, men.. ibland får man göra det!!!

Ska ni hitta på åntt kul idag eller??


  // Fridayy!!!






Har ätit nu, och ska klä på mig, lägger upp en bild på dagen outfit lite senare!!


  // Fridayy!





Tjoolahopp!

Ja, känner att det blir många inlägg här! Men som ni kanske redan vet försöker jag hamna på "mest-aktiva" listan på blogg.se.
Får se hur det går!!

Just det, anledningen till att jag skriver igen är bara för, jag undrade om ni såg filmen world trade center, igår??
Jag tittade på den en stund, sen dog MIN TV, och då orkade jag inte gå ut till päronen, så ja, tittade inte på hela.
Men det är lite läskigt, jag har varit uppe där, och nu sett hur det kraschades, och sen har jag sett hur det ser ut nu, två stora hål, är man jobbar med att bygga upp 1 eller 2 nya torn.

Men läskigt, vi var uppe där samma år,  bara någon månad innan, det kraschades!!!

Kommer aldrig någosin åka upp i dom nya tornen som byggs!! Skulel seriöst få PANIK om jag märkte att allt bara rasade in!!
Och kanske hamna under allting, som dom dör poliserna gjorde, skulle få sån panik!! Särkilt eftersom jag har liiite kvalstrofobi!!

Jaja, nu MÅSTE jag gå och äta, är så hungrig så jag kan dö!!

skriver mer om en stund!!


  // Fridayy!!


Godnatt!

Så, det blev inegn bild, fattade INGET!!
Får köpa svenska ps!!

Jaja, nu ska jag sova, är hur trött som helst!

hörs imorrn!!


 // Fridayy


Varför??

fick nyss en kommentar, den var intespeciellt snäll!!

så hät stog det:
Fy vad äckliga toast, ful blogg oxå, borde fixa till designen...

det stog att det var ifrån nån Marcus, men ddet tror itne jag =/, jaja, jag vet ändå att det bara var nån som ville retas, så det är lungt, men jag menar varför ens bry sig om att skriva nått om man bara ska srkiva nått taskigt!!

Jaja, jag og inte illa upp alls, det var bara själva grejen, varför gör man så??


  // Fridaay



 


??

Det går inte alls bra för mig med ps!!! särskillt inte ftersom det är på engelska fattar typ inte alls hur man gör ju!! hur svåt som helst! får helt enkelt ta att läsa igenpm boken.... jobbigt!! så himla mycket enklare om det var på svenska!!
Om det är nån som vet hur man gör, kan den gärna få förklara, och jag vet att det är svårt, men fårklara nått iaf?? elst nån som oxå har engelskt =P XD

Hur har ni haft det idag då??


  // ?? Friday


 


Jahaa

Har inget bättre för mig så tänkte lägga upp lite bilder och så, om jga har några roliga, jo just det, har några från igår när jag var med Deniz!


Vi gorde toast, min är längst till höger, utan ost =P XD


Hon har väsrta coola kaninen som är kopplad till hennes blogg, om man skriver nått på hennes blogg läser den upp det samtidigt som den snurrar på öronen =) =)

Tänkte installera Photoshop Elements nu, och läsa instrukitonsboken, 226 sidor på Eneglska!!!!! Shiit, kommer inte klara det, men men, får försöka så gott jag kan!!

När jag har läsrt mig det kommer det bli mycket finare bilder här!!


  // Fridayy!!




Ojj då!!

Hihi, glömde srkiva att tävlingen avslutas på Onsdag!!

Haha, då får vi se vem som vinner, ni kan oxå bara skriva om ni vill vara med i tävlinge, behövs inte att svara på frågan =P XD, det får man såklart göra om man vill!!


  // F






I'm head over heels

Your strength is so hard to find,
I feel so much stronger now,
the feeling´s alright. -Your words make me whole again,
those eyes cannot ever lie,
you're so divine
I'm not ever alone, you're not ever alone

I'm head over heels, goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found,I'm in deep debt, without-you* I wouldn't survive
I'm not ever alone

Your smile is heavenly,
I-don´t deserve all the love, that you're giving to me
Your touch makes it hard to breathe,
the shiver's around me now, you're so fine

I'm head over heels goddess of mine,
your curls touching my-face, and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found, I'm in deep debt, without-you I wouldn't survive

The heart is pumping for my life, the mind is happy and I, I will love you till the day I die

I'm head over heels goddess of mine,
your curls touching my face, and now I can fly
You brought my life back,
the glory you found, I'm in deep debt, without you I wouldn't survive

I'm head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found, I'm in deep debt, without you I wouldn't survive


Den här är så sjukt bra!!!!! Typ lyssnar på den hela tiden!! Nån anna som gillar den/ honom, eller kanske inte gillar den??
Jaja, kommentara gärna vad ni tycker om den! =) =)


  // F

Hihi

Var som jag tänkte, gick och tog en banan, och nu har jag inte ont i huvet längre!! =) =)

Tänkte leta upp lite mode, och lägga upp här.

Så då vet ni vad som väntar! XD

Ses snart!!


  // Fridayy


Tävling!!

Tänkte ha en liten tävling! =) det ända ni behöver göra är att gissa vad det är på bilden, och så vinner ni det!!



Ser ni vad det är?? Det är inte så svårt
Kommer ge er tre förslag på vad det kan vara, ett utav dom är rätt, det enda ni behöver göra är att ge mig en kommentar och där skriva vad det är för någonting!!

1. Ett pärl axelband till en väska
2. Ett pärl halsband
3. Ett pärl armband

Ge en kommentar så kan just DU vinna detta fina pris!!

Ska ni hitta på nått kul ikväll då??


  // F





Hej igen =)

Så, nu har jag duschat en varm och härlig dusch! =)

Har tänkt ltie på hundar oxå =P, vill ju så himla gärna ha en hund!
En Yorshier Terrier!!, dom är så himla gulliga, ska max väga 3,2 kg!!!!


Fatta sötheten i den här lilla ängeln!!


Aaw!


Nån som har/ har haft en sån hund, och kan ,mycket om dåm kan gärna få ge någon liten fakta!! =)

Jaja, ska fortsätta kika lite och läsa lite om dom!!

Hörs om en ltien stund!


  // Frida




It's workiiin!!!

Förlåt, förlåt, förlåt, FÖRLÅÅÅÅT!!!

Har inte kunnat skriva nått under dagen, men internet har inte funkat!!!! =( =( =(
Men nu har pappå fixat det, så nu funkar det igen!! <33

Har precis varit ute och sprunigt, så nu måst ejag duscha, kände bara tt jag behövde skriva lite innan, haha, beroende typ!!

Haha

Hittat ni på nått kul idag eller??

Skriver mer när jag har duschat!!!


  // Fridayy!



Men nae!


Nejje, nu  blev jag lite små ledsen här!

Min statistik stog på 5!!
Nån som har nått bra tips om man vill bli stor bloggare och få flera hundrfa läsare??

Själv satsar jag på att hamna på mest aktiva listan! =) =) =)
Får se hur det kommer gå!

HOPPAS; HOPPAS, HOPPAS!!

Jaja, Godmorgon på er iaf!

har sovit bra för en ´gångskull! =) Somnade vid lite efter tre!
Deniz somnade vid 12 =P XD
Men jag vaknade vid halv 12 igen =) så det blev mycket sömn inatt iaf! =) =) =)

Alltså SHIIIIT vad jag blev sugen på att shoppa!, ska föröska tvinga med mamma och åka in och shoppa lite!, behöver att par nya jeans, och skor, och lite annat =)

Just nu ligger Deniz och läser, och jag sitter och bloggar =)

Haha, kom på en sak nu!
Igår när jag förljde med emma ner till parkgrillen, så sto det en gubbe före henne i kön, det var ltie kul för han ba "En stor meny, och en aftonblaska" Haha, en aaftonblaska!!!!!!!!!, fattade förens efteråt att det betydde aftonbladet! Hah, jag vet, jag ÄR trög!!

Vad ska hända idag då??Vet inte, inte så mycket, ska iaf ut och springa!! Har inte tränat på HELA veckan!

Jaja, sen VILL jag ju åka in till täby, men vi får se hur det blir med den saken, om mamma hinner och så.
Men först av allt måste jag äta nått!!!!!!!!!!!
Är SUPER hungrig!!!!

Det var allt för nu, vi hörs senare (om mitt internet itne slutar att fungera!)!!!!!!! <3



  // Friiidayyy!! <3


Probleeeemmmmm!!!!!!!!!!!

Jag har ett ALLVARLIIGT PROOBLEEEMMM!!

HAR BLIVIT TYP HALVT BEROENDE AV TWILIGHT OCH BLONDINBELLAAAA!!

SUPER JOBBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIGGGGGGGGGGGGTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jaja, bloggar mer sedan!!!

Nu ska jag ÄNTLIGEN titta på Twilight!!!!!!!! <333333333

Äslakr er ALLA!!!!!!


  // Fridaayy!!


haha

Passar på att lägga upp nu, om internet inte skulle funka hemma!!

Nu ska vi gå, ska hem nu!!!

Hörs senare hoppas jag!!

Naae!

Det funkade inte, men klicka på den här länken för att se den, och titta på den nu!, för den är jätte rolig!!!



http://www.youtube.com/watch?v=r48ckfXne6A

Haha, det är jätte roliiigt!!!

Hörs senare!


  // Fridaaya


Deniiiz!

Hejsan allihopa!

FÖRLÅT för att jag inte slrev mer igår, men hade fatktiskt skrivit en hel massa, men sen slutade internet att fungera mitt i alltihop, så då bara försvann det!!

Sitter hemma hos Deniz just nu, äter toast och dricker Kanel/äppel te! Det var GOTT!!

Lägger upp biler när jag komemr hem!, hon ska sova hos mig! =) =), ja eller om internet funkar, annars blir det inget mer bloggande idag! Men HOPPAS! Annars kommer jag seriöst DÖÖÖ!!!!!!

Hon håller på att packa lite nu, ska se om hon behöver hjälp!

Och tack, tack, TACK, för alla fina kommentarer jag har fått ,blir verkligen glad!!
Fortsätt så!

Och just det, fick en kommentasr om att hon tyckte att jag skulle skriva vardagsbetraktelser, vet dock inte var det är =P XD, men frågade och hon sa att det var typ hur man såg på saker och ting i vardagne så det kommer jag srkiva lite om oxå! XD

Nån vardagsbetraktelse då... hm......

Ska tänka lite.....

Har varit i skolan idag, sååå trååååkigttttt!! mitt VÄRSTA!!!!
Första OCH sissta lektionen var SO!, just nu håller vi på med historia, just det, en vardagsbetraktelse kom jag på nu!, Varför behöver man kunna historia!!?? jag menar om typ 100000000000000000000 år kommer VI vara historia så varför läsa om vad som hänt för 20000000000000000000000000 år sen, jag menar det kommer ju knappast behövas att kunna historia när vi ska börga jobba och så!

Jaja, vad tycker ni??

Vet inte riktigt om det var en vardagsbetraktelse, men tror det =P XD =S....

Jaja, hörs senare!

Hoppas ni har haft den bästa dagen!


  // Fridaaayy!!


Första skoldagen!!

Ush, ush, ush, USH!!!! Idag har det varit första dagen i skolan, och UUUUUSH OCH FY OCH BLÄÄÄ!!!! Hatar, hatar, hatar, HATAAR skolaaan!! blä!

GIck ju till tandläkaren idag på DS för att titta till tandställningen, det gick  bra =) dom bytte tråden på underkäken, så nu spänner det och gör ont =( =(, men det kommer ha gått över tills på Lördag iaf!
Men det var rätt skönt för sen åkte jag och mamma hem och var där en timme, då åt jag och vilade lite, för det gorde så ont.
Så idag hade jag bara två lektioner! =)

Just nu sitter jag och tittar på TV, top model 10 på trean =)

Det är så HIMLA kul att jag har fått fler läsare, och så många kommentarer!! ÄLSKAR ER ALLA, och blir så HIMLA glad när jag får kommentarer!!!

Just det! tänkte lägga upp dagens outfit förresten! men skulle fixa den i paint, men nu är den hur konstig som helst!! det är typ helt vitt på kanterna för jag gorde bilden mindre och klippte bort lite saker, men lägger upp den iaf, så ni får ha ltie överseende med att den är konstig =P XD



Ser ni!? det är helt vitt  runt om och fett kosntig men iaf, ni fpr se dagens outfit! XD

Kjolen är från H&M
Linnet är från H&M oxå tror jag, och de glansiga leggingsarna är ifrån Gina Tricot!

Sen hade jag min svart/vit/gråa adidas tröja (om ni läsertidigare inlägg ser ni hur den ser ut!)

Hörs om en stund!!

Hoppas ni har haft en bra dag!
Hittat på åntt speciellt??


  // Fridayyyyyyyyyyyyyy

Godmorgon på er!!

Så, första dagen i skolan för denna termin är kommern då =( kunde nästan inte sova nått als i natt, vilket  inte är ovanligt för mig, får svårare och svårare att sova på nätterna nuförtiden, alltför mycket som rör sig i mitt huvud.....
Ska ju till tandläkaren i danderyd för att se till min tandställning!! LÄSkIIIGT!

Iaf, tänkte lägga upp en bild på dagens outfit, får se hur det går med tanke på att datorn dampar lite just nu... XD

Det gick inte alls dårå, det står bara "Weebsidan kan itne visas", Jaja, får fixa det ieftermiddag när jag har mer tid!!

Nu ska jag gå och äta ltie frukost!!

Ha en underbar dag, så hörs vi lite senare!!

KRAMS PÅ ER ALLA!!


 // Fridayy






Vad vill just DU???

Blev visst ett till inlägg iaf ! =) =)

Tänkte fråga en fråga till er alla:

Jag vill göra den här bloggen så bra som möjligt, men vet inte riktigt vad just DU / NI vill läsa om, därför tänkte jag be er att ge mig tips på vad ni vill läsa på min blogg och jag ni vill ha mer/mindre av, och vad jag kan förbättra med bloggen, det kan vara vad som helst, inte bara vad jag srkiver utam precis VAD SOM HELST!!!!

Sen kommer jag ta det/dom alltrnativen jag gillar bäst eller fick mest på, eller tycker verkar roliga, så att just eran läsning på denna blogg ska bli så rolig som möjligt!!!

Skulle vara SUPER snällt om ni ville svara på denna fråga!!!

Tack på förhand, och godnatt!!!!!!!!!!!!


  // Friidayyyyyyyyyyyyyyyyyyy!


Ingen Rubrik

Har sett färdigt på filmen nu! Den var bra =) =) Handlade om en mamma ( Jennifer Lopez ) och hennes dotter, hon var just nu tillsammans med en kille som slog dom, så mamman bestämmde sig för att "fly", så hon åkte till dotterns farfar (hennes pappa var död, och hon visste inte att ohn hade nån farfar), farfarn tyckte att det var mammans fel att pappan dog så dom var egentligen inte välkommna dit, men fick ändå bo ett tag där. Där bodde det oxå en gammal man som hade blivit attackrad av en björn men hade kalrat sig. Sen hanldar den om hur dom fösöker gömma sig för pojkvänen, och hur dom försöker rädda björnen ifrån ett zoo därä den hade hamnat då den hade attackerat den gammle manen. Kanske inte är så bra på att förklara, men den är bra iaf!!!
Se den om ni har lust, lite spännande och sorlig och lite så =P XD

Kommer nog inte blogga nått mer idag, men vi hörs ju imorrn!!

Vad har ni gjort för kul idag dåå??
Hoppas ni får en fortsatt rba kväll!!!


  // Fridaayyyy


Film!

Nu ska jag krypa upp i soffan och se på en film mamma har hyrt, En dag i livet heter den, Med Robert Redford, Jennifer Lopez och Morgan Freeman.

Hoppas den är bra!!

Hörs lite senare!!!


  // Fridayy

JA JA JA JAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAAAAA, JAG HITTADE USB-MINNET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Så här kommer bilderna från Nyår!


En bild av alla dessa fyrverkerier =), tyckte den var cool! =)=)



Tyckte den här blev rätt col oxå, ser ni att det är två fyrverkerier?? Lite coolt =P XD

Har MASSA andra bilder på fyrkverkerier, men lägger bara upp dom här två, för det kommer fler bilder, som INTE har med nyår att göra =)=) Lite gammla bilder, men har inte orkat laggt upp på ett tag, sen har ju USB-minnet varit borta oxå! =(

Just det lovade att lägga upp bilder från när jag köpte min adidas tröja och mössan och det där, nnan vi åkte till fjällen =P XD Så här kommer dom!




Det svarta med rosa text är ett nattlinne, bara så ni vet =P XD och är bara några storlekar förstor =P XD ( Älskar att sova i STORA saker! =P XD)

Ska se om det finns fler bilder....



Åh just det! Det var jätte fint när vi åkte hem, -34 tror jag att det var, och jätte fint på fjället!!

Ska se nu, kan finnas fler bilder.....


Nepp! Inte vad jag hittar nu iaf! Kommer iaf bli mycket bättre med bilder nu hoppas jag!!

Kanske skriver mer senare!! Annars hörs vi imorrn då jag säkert kommer hinna mörgonblogga för en gångskull!, ska till tandläkaren vid 9.10 så ska inte till skolan på mogonen, så då kommer jag säkert hinna!!

Krams på er alla underbaraste läsare, och just det, lovar att försöka fixa lite fler tävlingar oxå!!!


  // F




Haha

Ligger och tittar på Americas Funniest Home Videos, det är så himla kul!! haha

Egentligen är det ganska hemskt ju! Det är några som filmar när andra gör sig illa!!

HEMSKT!

´Hörs säkert om en stund!!


  // Ffrriiddaayy!


Blä!!

Orkade inte göra lösnaglar, så valde att måla dom i min fina oranga färg sitället! =) =)

Och så här blev det!!.....


Vet inte om jag kanske ska sätta på nån fin pärla eller nått oxå =)



Jaja, jag vet, det ser inte så orange ut, men det är det!!
Om ni har läst ltie tidigare inlähh vet ni att jag inte hittar USB-minnet så kan itne ta kort med min kamera, så bilderna blir inte så jätte bra =/ jaja, hoppas att jag hittar den snart iaf!!

Pratade med Mamma nyss, hon skulle hyra nån film som vi skulle titta på =) =) Just det! Då kan jag ju ringa henne och be henne köpa lite goda saker att äta, intte godis dårå, typ mango och melon och sånt =) =)
Just det! har ju inte berättat mitt nyårslöfte!!
Det kommer här!

1. Leva nyttigare, typ äta mer frukter och mindre godis och sånt, och tänka ltie mer på vad jag äter, så typ inte t ex ypughurt med massa socker och sånt, utan istället vanlig fil med nån god sylt på eller nått, t ex.

2. Bli en "bättre" människa, jag känner att förra terminen iaf, har jag nte varit riktigt samma människa, förut var jag ju snällare =/, medans nu har jag mest bara hängt med i strömmen och inte ritigt tänkt på vad jag har gjort och vad just JAG vill, utan bara vad alla andra vill, så det hade jag tänkt att ädnra lite på! För jag har kommit på att man kommer alltid längst på att vara snäll, och vara den man är!!, så tänk på det alla!!! och gör som ni vill och låt er inte bara göra som nån annan vill hela tiden, sen måste man ju ge med sig lite, men inte BARA göra som nån annan vill! (ni som känner mig får säga om det blir någon änring =P XD)

Det var dom!!, kan ha glömt nått fast tror inte det!

Sitter just nu och tittar på OTH på TV, så det är dom "gamla" avsnitten, har sätt det iaf, men det är bra iaf! =)=)

Skriver lite mer senare!!


  // Fridaaaaay!



Hm...??

Jag har ett litet problem...

Har fått en kommentar från sweet life style, men jag kan inte svara på den! för det går itne att skriva kommentarer på hennes blogg, iaf nte för mig, hon har fått kommentarer från andra men JAG kan inte skrva nån!!!

Om du, swee life style, ser detta, SNÄLLA förklara hur man gör!!!

KRAMS

JAAAA!!!!!!!!!

JAAAAA, jag hittade sladden!!!

Så nu blir det ltie bilder från när jag var ute och gick!! =) =) =)


Vi gick förbi stranden på Eriskö, så här fint var det där =) Tyckte bilden blev rätt cool! Eller vad säger ni??




Sibel verkade oxå tycka att det var rätt skönt, an bara satt och titta en stund!



Han tog en pinne som var större än han själv!! HAHA!!!



Sen lekte vi lite i snön, och det tyckte ahn var JÄTTE kul!!!

Japp!!

Nu gäller det bara att hitta USB-minnet så ni kan få se kamera-bilderna oxå!!

Allt för nu, ses om en stund!!


  // Friiidayy






Naglar??

Nu belv jag lite sugen på att göra lösnaglar...

Tror jag ska göra det, om jag orkar =P XD

Tänk imorrn bogar jag i skolan!!!!!!
Guud vad TRÅKIIIGT!!!!

Vad har ni gort idag då??


  // Fridayy




Hemma igen!

Såja, nu är jag hemma igen, det var sönt att vara ute och gå, så himla söt hund!!!
Den är 8 år, men veter sig som en lite valp!

Tog ltie bilder, men SÅKLART hittar jag inte sladden till mobilen nu!!!

Men det var rätt kul, för han tog en jätte stor pinne, som var längre än han själv, så han hade jätte svårt att bära den, och gick ich nivglade hit och dit!, det såg jätte roligt ut, men han ville absolut INTE släppa den och bara morrade om man ville ta den ifrån han, haha, så man var tvungen att muta han med godis, och då funkade det såklart!!!!

Sen lekte vi lite i snön, jag kastade snö, och han haoopde rakt upp!, hahahahahaha, det såg HUR kul ut som helst!! haha!!!!

Jaja, ni får se bilderna när jag hittar sladden!!!

Känner mig välidigt flitig iaf, för när jag kom hem bädade jag först rent helt själv i sängen! Första gången någonsin, sen plockade jag ur och i diskmaskinen, innan jag lagade lite makaroner och Köttbullar! Visst är jag duktigt!

Just nu sitter jag och tiitar på Desperate Houswives =)=) Det är bra! =)=)

Vad har ni gort änsålänge då??


  // F


Ojj ojj ojj!

Oj! Sa ju vid typ 11 att jag skulle gå upp, men fortfarande så ligger jag kvar här i sänge och latar mig!

MÅSTE verkligen gå upp nu, hur ska det annars gå imorrn när man måste upp halv 7! Det längtar jag verkligen inte efter!
Särskillt inte eftersom jag aldrig kan sova! Får vara lycklig om jag lyckas söva typ 6-7 timmar iaf!!
Kommer imorrn!!

Jaja, nu måste jkag upp iaf!!

Hörs senare!


  // Fridayyy

HIHI

Hittade en rolig sak på www.faaanys.blogg.se

Pröva själva!


Okej, så här går det till, ni ska säga färgerna, alltså inte sjävla ordet, utan färgen ordet!
Haha, rätt svårt men man klarar det efter en stund!

Lycka till!!


 // Friday


Allvarligt problem!

Har ett allvarligt problem!! Har typ blivit beroende av Twilight!!! Vill se på den HELA tiden!!

Ahhh, och så igår när jag skulle titta på den, då funkade det inte, gissa hur arg jag blev!!!!


Jaja, hörs senare iaf! =P


  // Fridaaayy

Godmorgon!

Godmorgon på er alla underbara underbara underbara läsare!!!!!!

Vaknade vid typ 9 av att telefonen ringde =P XD inte alls speciellt kul med tanke på att jag inte kunde sova inatt! =(=(, men det har blivit rätt vanligt ii mitt liv, kan nästan aldrig sova!!! Nån som vet nått bra tips på att kunna somna bättre??
Har försökt laddat ner The sims 2 nattliv på utorrent, och den har gått till 100% och allt, men nu vet jag inte hur man spelar!!! Det är jätte konstigt!!! Om nån vet så snälllaaa förklara för mig!!!! Men när den hade gått till 100% tog jag på Remove, det kanske inte var så smart? eller?? Jaja, snälla någon förklara hur man gör!!

Vad ska jag göra idag då??
Vet inte, inte så mycket tror jag, hade tängt ut och gå lite, har ont i halsen så kan inte ut och springa, tänkte gå upp och se om hunden är hemma, (ni som har läst min blogg tidigare vet att det är en  hund jag får gå ut och gå med när jag vill ), tycker det är så otroligt mysigt att gå ut och gå med hundar!!
Just det, skulle ju bädda ur min säng oxå =P XD, har börgat tycka det är ganska kul att städa faktiskt! =P XD Jag vet det är helt otroligt!! För egentligen ska det ju inte vara kul,men jaja, jag e lite udda =P XD

Vad ska ni göra idag då??

Hoppas ni får en bra dag, och hittar på nått kul!!

Hörs senare!!

Kram på er!


 // Friday

Tjeeenareee!

Hejsaan!

Sitter här i sängen och tittar lite på Thesims hemsida =P XD, det är ju så med Sims, tycker jag iaf, att det är kul en stund, sen blir det tråkigt ett tag igen, sen blir det kul, och sen tråkigt, ja ni fattar. Och just nu är det rätt kul faktiskt! =)

Sen lyssnar jag på musik oxå =P XD som vanligt! XD

Självklart missade jag Top Model oxå!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! = '( = '(

Jaja, om ni kommer på nån bra film så säg till!!!

Vad gör ni då??

Hörs senare, kram på er!!


  // Friday

En till!!

Hjälper visst inte att jag skriver att jag INTE vill ha anonyma kommentarer, (har dock mina "misstankar" om vem det är, nämner inga namn, den som gör det vet vem det är)

Om jag får fler anonyma kommentarer kommer jag dissa dom! kommer helt enkelt inte att läsa dom!!!

Ligger i sängen och lyssnar på some music, Miley Cyrus med Breakout, den är bra =)=)=) <3

Får inte glömma att top model börgar idag vid 20.00 på trean!!!

Jaja, nu ska jag gå och paacka upp lite =P XD =(=(=( Mitt tråkigaste!!!!

Kram på er sålänge!!!


  // Fridayyyyy

En till!!

hjälper visst inte att jag säger att jag inte vill ha Anonyma kommenarer!!!! Fick nyss en till!!!

om jag får fler sånna kommer jag bara att dissa alla anonyma kommentarer och helt elnkelt inte läsa dom!!!!!!!!!!

Hade inte så mycket för mig, så valde att skriv alite till på bloggen =)=) Sitter i sängen och lyssnar på some music =)=) Just nu Miley Cyrus =) Hon är braaaa!! Låten heter Bigger than us =) den är bra! =P XD

Jaja, nu tänkte jag gå och packa upp träningkläderna, haha, har inte gort det än från fjällen resan =P XD

Kram på er så länge!!!


  // Friday!

Hejsan!

Hej allihopa!

Har inte hittat USB-minnet än! =(=( så kan inte lägga upp några bilder än! =(=(

Har somsagt varit med Jojo idag med =)=), vi har inte gort så mycket, typ varit vid datan och lite så.

Hon gick hem vid fyra, dom skulle typ till deras kusiner eller nått tror jag =P XD

En sak bara, ni/du som skickar kommentarer som är "anonyma", där man inte kan klicka på namnet så kommer den sblogg upp, kan vel iaf skriva vem det är ifrån!!!!! Eller om den nu har blogg, skriva in bloggens namn!!!
Jag  HATAR VERKLIGEN  anonyma kommentarer!! Så HIMLA jobbiiiigt!!

Jaja
nån som vet nån bra filma eller nått osm går ikväll??

Vad ska ni göra ikväll då??

Vet inte om jag skriver nått mer sen, annars hörsvi imorrn!!!


  // Friday

Ojj då!

Godmorgon allihopa!!

Fick en kommentar att en fondation kostade 119, men jag sa ju att ajg inte riktigt visste =P Iaf, vakande vid 10 av att nån himla telefon försäljare ringde!!!!!!! Dom kan väl fatta att vi oxå har ett liv och vill sova längre än till 10 på ett lov!!!!! Herreguuud! Fast samtidigt får man ju skylla sig lite själv oxå, att man inte har lagt tills ig i det dät nix-registret eller vad det nu heter =P Så man ska inte vara otrevlig mot dom, som jag vet att många är!

Jaja, messa de med Jojo nyss, hon kommer nog att ta 11 bussen från rydbo, då kommer hon ju hit innan 12 iaf =)=)
Så nu måste jag verkligen gå upp om jag ska hinna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skriver mer sen, och om jag hittar USB-minnet ska jag lägga upp bilder oxå!!!


  // Morning F


Jojo, Joyo =P

Hejsan alla, och FÖRLÅÅÅT för dålig uppdatering under dagen!!!

Har varit inne iTäby C med Emma, Jojo, Och Matiss W =) det var kul, köpte en hög-midje-kjol, med ett skärp till på H&M för 149,50 :-, tror jag XD,en ny foundation, matte mouse på Lindex för 199:- tror jag att det var XD, ett par glansiga tights på Gina Tricot för 149 :-, sen förljde Jojo med mig hem där vi soelade lite sims XD och åt middag, nu har hon typ precis åkt hem och jag sitter uppkrupen i soffan och tittar på 13 snart 30 på TV3 =) har sett den en gpng, men den är rätt bra så jag tittar igen, och deutom har jag inte så  mycket annat för mig så ja, det blev att titta på den igen =)=)

Imorrn kommer Jojo igen!!!=)=) det blir kul =)=), eftersom vi inte skulle sy klänningen sover hon inte här, men hon kommer ju imorrn igen =)=) Vet inte riktigt  vad vi ska göra, men vi hittar säkert på nått kul =)=)

Just det, lovade ju att lägga upp bilder från nyår, och så, men hittar inte USB-minnet!!!!!!!! Så det får bli när jag hittar det, Lovar!

Vad har ni gort idag då??

Hoppas ni har haft en underbar dag!!!


 // Fridaa

Borta bra men hemma bäst!! <3

Haj allihopa, äntligen är jag tillbaka!!!!

Hur har ni haft det?? Själv har jag haft det alldeles underbart!!!!
det var super fint i fjällen, jätte mycket snö, och kallt.... det var allt från -5 till -25!!!

Smmanfattning av veckan som gått kommer här!

Söndag:


Hände inte så jätte mycket, gick upp tidigt och stack iväg till underbara bruksvallarna, som ligger ungefär vd funäsdalen, och Ramunberget! =)
Det var såå fiint =)=)

Måndag:
Första dagen =) Gick somvanligt upp tidigt, (gör man ju på träningläger för att hinna med båda passen), eller vi gick upp vid typ åtta, eller halv nio.
Åt lite, klädde på mig skidkläderna och stack ut och körde, var svin kallt, typ 27 grader, tror jag komme inte riktigt ihåg, men SUPER kallt iaf, därför åkte vi upp på "fjället" ja eller det var typ 5km rakt upp, så där kunde man inte köra åntt annat än saxa =P=P XD
Väl däruppe var det äjtte fint och varmare=)
Sen kunde man vända om man ville det men jag fortsatte lite till =)=) Sen var det ju skönt för då åkte man ju neråt i 5 km =) =) det tog mer än hälften så lång tid =)=) XD men det var kul iaf, fast himlans kallt =P=P Detta pass körde jag klssiskt

Sen kom jag in duschade och åt lite, sen bar det av till Stensils där jag och kussen spenderade den mesta tiden efter skidorna såklart =P=P XD XD

Vid tre skulle vi ut igen, kommer inte riktigt ihåg vad jag körde men har för mig att jag körde klassiskt två varv på sexan, inte så långt, men startde ltie mjukt, och sen blev det så mörkt så snabbt och jag hittade ingen liten pannlampa =(

Den dagen blev det 3.2 mil....

Tisdag:
På förmiddagen körde jag till Ramunberget och tillbaka, klassiskt då med,
Sen dusch, mat och stensils =P=P XD

På Eftermiddagen skatade jag ett varv på sexan bara =P XD men sen var det faktiskt teknink pass, så det leb längre, =P =)

Den här dagen blev det minst 2.6 mil iaf =P=P vet inte hur mycket mer det blev på tekniken=P=P
Ja, sen middag och Stensils XD


Onsdag:

Denna förmiddag tror jag att jag körde 3 varv på sexan och ett på 2.5:an kommer inte ihåg om det var då, men det var nån dag iaf =P XD

Sen som vanligt Dusch, mat och Stensils XD

Eftermiddagen tror jag att jag körde 2 varv på sexan och ett på 2.5:an
Sen var det ju nyår!!! =)=) då duschade jag, vilade lite, innan jag tog på mig nyårskläderna som bestog av en svart axelbandslös klänning från JC, svarta tunna strumpbyxor, en svart kofta med guldiga knappar ifrån Gina, och ett par svarta skor =) han inte ta kort, så tyvärr =(=(, får bli bättre påd et dät med kameran =P=P XD sen gick vi iaf ner till hotellet och åt nyårs middg, potatisgratäng, nån skinak och kladdkaka =P

När alla hade ätit upp gick jag, Linnea, Linnea och Frida upp till baren och dansgolvet där det tog en man som spelade gittarr och några få månniskor satt och lyssnade, då kom vi och va rätt flumm, så vi börgade dansa på golvet, ja, osm ni säkert förstår dansade vi inte SUPER seriöst, men vi fick lite publik iaf =P XD när vi tog en paus för att bli bjudna på en cola hade vi mycket, mycket mer publik =P XD
Senare på kvällen / natten gick vi upp i backen och tittade på fyrverkerier, där tog jag kort iaf, lägger upp dom bilderna imorrn lovar jag =)=)

Sen blev det att vi ungdomar gick in till stensils och spelade kort och så =P XD

Denna dagen åkte jag 3.5 mil

Torsdag:
 
VILA!!!

Hade först förväntningar på att åk aslalom, men det blev inget för Nea ville inte åka och själv ville jag inte åka själv =P

Sen planerade jag att efter att pappa hade åkt och tittat på nått, att vi skulle åka skoter, men det börgade såklart snöa jätte mycket, så det gick inte, så den här dagen tillbrigade vi mest hos Stensils, det var skönt det med =P=P XD

Fredag:

Få förmiddagen körde jag bara 1.6 mil
Sen tror jag ni vet vad jag gorde =P=P XD

Eftermiddagen då??, jo då var det typ storm och snöade och blåste HUR MYCKET SOM HELST!!!men inte gav vi upp för det inte!! Vi stacl ut på en staffet! där belv det ungefär 3-4 km minst, mendet var kul, mitt lag kom fyra, och kan ni gissa vems lag som van?? haha, Eriks såklart, men det kunde ju inte ni  veta, ni har ju inte sett honom åka! =P XD

Denna dag blev det iaf ca 2 mil

Lördag:

Förmiddagen 1.9 mil och eftermiddagen 1.3 mil, =)

Sen gick dom i våran stuga, som betsod av Jag, Päronen, Nea, och hennes föräldrar och eve och Petter, ner till hotellet och åt middag, det blev till förät någon sak med räkot och kräftor och så =P och huvudrätt klyftpotatis, kött och varma grönsaker, när vi hade ätit upp det fick vi vänta typ 50 min på efterätten!! Medans vi satt där och väntade skojade jag och Eve lite och sa " Nu bara för att vi får vänta sålänge blir det säkert nått jätte äckligt med Wiskey i eller nått!" Och vad fick vi!? jo nån slags äcliha gägig kaka med nötter och WISKEY!!!! toppat med sån sylt och jrgubbar, det var så HIMLA äckligt att jag gägade ihop allt och gik därifrån, det gorde vi alla....

Sen kom ju dagen då vi skulle åk ahem då, idag alltså =P XD gick upp vid typ 9 och packade, och så, kom iväg vid strax efter 11 tiden, Frida åkte med oss, igen, dset gick bra hem, och det kändes inte som om det tog så HIMLA JÄTTE lång tid somdet brukar =)=)

Och så var denna veckan avklarad då, kan ha skrivit in fel pass på fel dagar =P men har kört alla passen som står och så långt det står så det spelar eegentligen ingen roll!

Så denna veckan har ajg då kört cirka 145-146 km, 14.5-14.6 mil då! som till farmor och farfar =P XD

och imorrn kommer Jojo!! =)=) <3 hon ska sova här, det blev inte att vi skulle sy klänningen för min symaskin dampar, och hon hade typ inte hunnit köpa tyg eller vad det nu var. Så vi får se vad vi hittar på! =)=)

Skriver mer imorrn

Godnatt!!


  // Training Fridayy



RSS 2.0